Fotbolls VM Herrar

Det svenska fotbollslandslaget deltog i sitt första Fotbolls-VM Herrar i historien i Italien 1934, där det faktiskt slog Argentina i den inledande matchen, och tog sig enda fram till kvartsfinal. Där tog det dock stopp, men sedan dess har det hänt mycket. Sveriges herrlandslag har aldrig vunnit ett Fotbolls-VM, men trots det vissa gånger presterat mycket väl. Vad sägs om ett VM-brons i Brasilien 1950 och historiska Fotbolls-VM 1958 där Sverige lyckades med sitt bästa resultat någonsin. Då blev det en silvermedalj.

Inte att förglömma, grävde vi också efter guld under Fotbolls-VM i USA 1994 vilket slutade med en bronsmedalj samt Svenska Dagbladets Bragdmedalj. Hur kommer det då att sluta i Fotbolls-VM 2022?

På denna sida får du veta allt om kommande Fotbolls-VM och hur lottningen ser ut för kvalmatcher, samt hela det heta spelprogram som gör att du vet när du ska sitta klistrad framför din TV. Vem vet, kanske du är en av de som ser allt på plats live? Ja, då finner du också information om var alla matcher går samt var du finner biljetter till Fotbolls-VM.

Naturligtvis presenterar vi också alla resultaten och för dig som vill spel heta oddsspel via betting online, ger vi bästa tips på både bookmaker och plats för live stream av matcherna.

fotbolls vm herrar vm i fotboll herrar

Innehåll

Sverige – Herrfotboll och Fotbolls VM

Hur ser då det svenska hoppet inför Fotbolls-VM herrar ut och hur går det för den svenska fotbollen? Är vi fortfarande på samma nivå som tidigare, går det sämre eller är vi på väg mot nya bragder och medaljer? Finns det egentligen någon realistisk chans för Sverige att vinna VM i Fotboll? Ja, frågorna är många och alla har olika svar.

Här finns det de som ser på Herrfotboll och Fotbolls-VM för att de älskar sporten, medan det finns det som kryddar matcherna med lite heta spel med bra odds på fotboll.

För att snabbt svara på frågorna, så ser herrfotboll i Sverige ganska så stabil ut inför VM. Här handlar det naturligtvis om hur kvalet ser ut och vad som blir Fotbolls-VM’s slutgiltiga spelprogram.

Första målet är ju att ta sig till kval och slutspel. Kanske står vi inte som vinnare, men det behöver inte stå i vägen för ett bra resultat. Sedan är det ju många av oss som spelar betting online på Fotbolls-VM och då handlar det inte bara om svenska matcher.

Här gäller det att finna de bästa spelen, med bra odds på ett troligt resultat. Att under hela året spela betting med spännande oddsspel på herrfotboll och andra stora turneringar, gör också att du har mera koll på läget inför denna stora fotbollsfest.

Spelschema Fotbolls VM Herrar 2022

Här hittar du det senaste spelschema som finns för kommande och redan spelade matcher under Fotbolls-VM. Att ha ett spelprogram som klart och tydligt talar om när de olika matcherna går är A och O för alla som vill följa Fotbolls-VM och kunna finna de rätta spelen och matcherna med bra odds.

Just nu handlar det om VM 2022, som vi hoppas inte kommer av sig. Här drabbades hela världen av en pandemi i form av Coronaviruset, Covid-19. Med anledning av det har Fotbolls-EM 2020 förflyttat slutspel till sommaren 2021. Hur som helst får vi hoppas att världen har stabiliserats fram till det är dags för Fotbolls-VM 2022.

Nedan ser du i alla fall hur lottningen har gått och vilka lag som möter varandra för slutspel i Fotbolls-VM 2022.

Fotbolls VM på TV – TV tider

Varje gång mästerskapet ska gå av stapeln kämpar svenska TV kanaler om att få sändningsrättigheterna till Fotbolls-VM. Det ligger mycket pengar i detta, vilket leder till att det i grund och botten blir den som betalar det högsta priset som får rättigheterna att sända Fotbolls-VM i realtid. Nedan ser du hur det ser ut inför detta mästerskap samt alla olika TV tider för Fotbolls-VM.

Sändningsrättigheterna för TV kanaler Fotbolls-VM 2022: Ej fastställt

Fotbolls VM – Live Stream

När du söker live stream under Fotbolls-VM, är du oftast en av de som kombinerar det med betting online hos ett av de bästa spelbolagen med svensk licens. För att kunna streama fotbollsmatcher med bra kvalitet bör du ha snabbt bredband, samt göra valet av ett svenskt spelbolag som erbjuder de bästa oddsspelen på betting online samtidigt som det också har hög kvalitet på live stream av alla heta matcher under Fotbolls-VM.

De svenska spelbolag där du kan streama Fotbolls-VM med hög kvalitet är oftast de stora jättarna. Här handlar det om Betsson, Betsafe, Unibet, Nordicbet samt LeoVegas Sport för att bara nämna några.

Trupper

När det är dags för stora turneringar och olika mästerskap. Inte minst när det är dags för Fotbolls-EM och Fotbolls-VM Herrar. Då skickar alla deltagande länder alltid sina bästa trupper. Det gäller även Sveriges trupp.

De försöker in i det sista att tala med de olika lagen som spelarna är knutna till och vill ha in så många professionella spelare som möjligt till ett Fotbolls-VM. Här måste Sveriges trupp och alla andra trupper vara på topp och så starka de kan för att kunna ta sig vidare i detta stora och prestigefyllda mästerskap.

Nedan ser du den Svenska truppen för Fotbolls-VM 2022, samt de andra ländernas officiella trupper när detta tillkännagivits.

Resultat och Tabell – Fotbolls VM Herrar 2022

Kanske det viktigaste av allt under ett Fotbolls VM, är att kunna ha tillgång till en komplett tabell och alla resultat. Detta är intressant för all som gillar fotboll. Här vill den sportintresserade ha möjligheten att hålla koll, samtidigt som det också ger en utmärk grund för att sia om hur nästa oddsspel du lägger på betting ska byggas upp.

Det handlar helt enkelt om att se över tidigare resultat och se vart de lag som ska spela nästa match ligger i den tabell som sammanställer de olika kvalserierna. Det är här du kan få delar av den viktiga information som gör att du slutligen kan sätta fingret på vilket utfall det ska bli i nästa match, samt kanske till och med vilket resultat det slutar med.

Kval

Det första som VM i Fotboll börjar med, är att de lag som är anmälda delas in i olika kvalgrupper. Här handlar det då om själva starten av Fotbolls VM. Det är just här som det intressanta börjar. Samtidigt den tid som du kan få de bästa oddsen på betting online hos alla svenska spelbolag som erbjuder det. Det handlar helt enkelt om att de vet lika lite som du om hur bra de olika landslagen verkligen är. de vet inte heller vad de kommer att kunna prestera på planen detta Fotbolls VM Herrar.

Ett kval till VM i Fotboll herrar består oftast av åtta kvalgrupper, där de får namnen från A till H. Lagen måste göra så bra ifrån sig att de slutar på första eller andra plats efter att alla kvalmatcher har spelats.

Nedan ser du vilka grupper det blev, hur lagen indelats.  Läs resultat hur det gick i kval, vilka placeringar och poäng landslagen slutade på under kvalet till Fotbolls VM 2022.

Slutspel

Efter att alla kval-grupper har spelat sina matcher, har grunden för det som kallas slutspel skapats. Det är här det riktiga Fotbolls VM herrar startar. Det handlar nu om 16 landslag som är kvar i spelet och ska kämpa sig fram till de prestigeladdade medaljerna. Att åka ut i första matchen i ett slutspel är surt.

Det har hänt för Sveriges trupp och det svenska landslaget tidigare. Den senaste gången var Fotbolls VM i Brasilien 2014. Detta är inget man hoppas på och vi lever i tron att det ska gå bättre denna gång. Här kan du se hur det går i slutspelet för både Sveriges trupp och de övriga landslagen.

Vem vinner Fotbolls VM Herrar 2022 – Odds

Det finns odds och oddsspel som är mer intressanta. Det är vem som ska vinna Fotbolls VM varje gång detta mästerskap ska kora en vinnare. Hur ser det då ut i Fotbolls VM 2022? Ja, som vanligt är det favoriter med liknande låga odds. Det medan det finns överraskningar samtidigt som de ingen tror ska vinna.

Det finns en tumregel för den som vill vinna på betting. Spelare på Fotbolls VM Herrar får spela med högre belopp på favoriter för att få någon vinst. Är det så att du satsar på de mindre betrodda landslagen? Då kan du spela för lite mindre och fortfarande vinna sort med ett högt odds om det skräller.

När det gäller VM i Fotboll herrar 2022 är de största förhandsfavoriterna Frankrike. Efter detta är det följande:

  • Brasilien
  • Tyskland
  • Spanien
  • England

Städer – Här spelas Fotbolls VM Herrar 2022

För alla de som bestämmer sig att lägga sin semester under Fotbolls VM herrar, så är det viktigt att veta vilka städer som de olika matcherna spelas i. Här finner du information om vilka de olika städerna är, så fort detta är fastställt.

  • Värdland: Qatar
  • Deltagande nationer: 32
  • Datum: 21 november – 18 december
  • Städer: Lusail, Doha, Al Khor, Ash Shamal, Umm Salal, Al Wakrah, A Rayyan

Biljetter

Biljetter till Fotbolls VM herrar brukar kunna köpas efter det att lottningen till kvalet skett och de olika deltagande nationerna har delats in i grupper, samt att det fastställts tider för att spela de olika matcherna. Det bästa sättet att planera sin Fotbollsresa inför ett Fotbolls VM, är att köpa dessa via seriösa outlets för biljetter för Fotbolls VM online.