Ishockey VM

Om det är något som är stort av alla de olika VM som går av stapeln i tid och otid, är kanske detta Ishockey-VM. Faktum är att detta är något som vi nordbor verkligen gillar. Dock finns det många bra landslag inom denna snabba, hårda och fartfyllda sport. Det handlar om Ryssland, USA, Kanada, Finland och Sverige samt Tjeckien med många flera. Hur som helst är det dessa landslag som oftast ses på prispallen efter att ett VM i Ishockey för herrar tigit sitt slut. Ishockey VM spelas både för herrar och damer och Sverige är med i leken vad det än gäller. Första Ishockey VM för herrar spelades 1920 i Belgien, medan första Dam VM i Ishockey spelades 1990 i Kanada.

På denna sida får du veta allt om Ishockey VM, kval inför ett Ishockey-VM samt spelschema, TV tider och vilka TV kanaler som matcherna kommer att gå i. För dig som gillar betting online under ett hett VM i Ishockey, finns även information om Ishockey VM live stream samt var du finner bästa odds och bästa spel under detta mästerskap. VM i Ishockey spelas varje år, och är alltid en stor folkfest både vid TV apparaterna i hemmet och på plats för många hockeyälskare. Nu är det dags för Ishockey-VM 2021, och hög tid att skaffa sig all den kunskap du behöver för att klura ut vinnaren i detta stora världsmästerskap.

Ishockey vm 2021 flyttas från belarus

Innehåll

Sverige – Ishockey och Ishockey VM

Som de flesta vet har Sverige och det svenska hockeylandslaget en stor fördel, i och med att det finns massor av vintersport i det kalla nordiska klimatet. Med det sagt har Sverige varit och fortfarande är mycket bra inom ishockey. På herrsidan har Sverige vunnit guldmedalj i VM i Ishockey, inte mindre än 11 gånger. De två senaste var VM i Ishockey 2017 och 2018. Det svenska damlandslaget har inte vunnit något Ishockey VM ännu, men varit med på pallen i hela åtta olika mästerskap.

Att Sverige är en nation att räkna med i varje Ishockey VM vet hela det svenska folket. Faktum är att vi varit så bra att hela världen och alla andra nationer har en stor respekt för svenska ishockeyspelare. Detta både på damsidan och herrsidan. Här kan du läsa mera om Sverige och svensk ishockey, samt att vi också skriver mycket om historiska händelser såväl som rykande heta nyheter i vår blogg.

Spelschema

Ett spelschema är det viktigaste av allt under ett Ishockey VM. Utan ett spelprogram så du vet vilka matcher som ska spelas, vilka lag som möter varandra samt när matcherna går står du dig slätt. Vi ser alltid till att uppdatera allt så att du på denna sida hittar allt du behöver gällande TV tider och var du hittar live stream av Ishockey VM i vårt spelschema. Detta garanterar att du inte missar några viktiga matcher under VM i Ishockey. Klicka här för att komma till vårt spelprogram.

Ishockey-VM på TV – TV tider

När det gäller de TV kanaler som du kan se Ishockey VM 2021 för herrar och damer på, är detta TV3 och TV6. Här sänds alla de heta matcherna med såväl Sveriges kämpar som andra internationella storspelare och storlag. Vi ser alltid till att ge dig all den information som krävs för att du ska kunna njuta av VM i Ishockey på ditt sätt och finna alla TV tider på en plats.

Utöver det ger vi också information om var du finner möjligheter att streama matcherna under Ishockey VM i din dator eller mobil, samt de kanaler och tider som gäller för detta.

VM i Ishockey – Live Stream

I dagens moderna värld, med all stress är det svårt att finna tid framför en TV och titta på VM i Ishockey. För alla de som vill se Ishockey VM via live stream går även detta alltides utmärkt. På denna sida ger vi information om det bästa svenska spelbolagen. Här erbjuds hög kvalitet för dig som vill streama matcherna i din mobil eller bärbara dator.

Klicka här så kommer du till vår information om de bästa svenska spelbolagen för betting online, där du samtidigt får tillgång till bra live stream under Ishockey-VM.

Trupper

Som de flesta vet och som vi redan påtalat är Sveriges trupp inför ett Ishockey VM alltid stark. Här finns det alltid nya stora namn som tar en plats i de svenska fansen hjärtan. Nu är det dock inte bara Sveriges trupp som är stark. I och med det, finns aldrig någon säkerhet att vi är bäst på rinken. Bland annat har vi vår ärkefiende Finland, som många gånger blivit en ödesmatch för ett av lagen.

Sedan finns de nationer som nämndes i inledningen där de alltid kommer med starka trupper. Förutom det, brukar det också många gånger finnas en uppstickare bland andra nationer som tar sig längre än vad många trott. På denna sida finner du information om den svenska trupper och alla andra trupper och landslag som deltar i Ishockey VM.

Resultat och Tabell – Ishockey VM 2021

För att din information ska bli komplett under ett Ishockey VM, krävs det att alla resultat presenteras och att du kan finna en tydlig tabell som talar om hur allt ligger till. Här spelar det ingen roll om du enbart är sportintresserad eller om du vill klura ut ett bra oddsspel till nästa match. Alla behöver få resultaten under ett VM i Ishockey presenterade. Följ denna länk så ser du det senaste som har hänt under Ishockey VM.

Kval

Innan ett Ishockey VM föreligger det alltid ett kvalspel. Här ska alla lagen delas in i grupper och spela mot varandra. Under ett kval tas alla de bästa lagen sig vidare till det stora Ishockey-VM som ska spelas. Detta för att kunna kämpa om de tre medaljerna som finns att hämta. Som alla vet är det bara guld som gäller för ett landslag med vinnarskalle.

Här finner du alla de grupper och hela det stora kvalspelet inför Ishockey VM

Slutspel

När ett kval har spelats brukar det dröja ett tag innan slutspelet börjar. Det är detta som kallas för ett VM i Ishockey. Visst är kvalet är spännande och intressant. Dock, är det här den stora spänningen och de hetaste matcherna spelas.

Naturligtvis finner du här information om hela slutspelet och vilka lag som möter varandra. Detta samtidigt som de resultat matcherna slutar med för alla Ishockey VM.

Vem vinner VM i Ishockey 2021 – Odds

Att sia vinnaren av guldet i ett Ishockey VM kan vara något av det svåraste som finns. Ja, inte bara för sporten och de många lagen. Detta finns i alla världsmästerskap. Här handlar det om en snabb sport, där saker kan hända på bara några sekunder. Detta medan det också är en mycket fysisk och hård sport. Du vet aldrig om ett lags toppspelare ska hålla utan skador under ett Ishockey VM.

Vill du få ett grepp om hur det ligger till med de olika lagen och deras form för dagen? Då är det många gånger en bra idé att söka olika odds och tidigare resultat hos de svenska spelbolagen. Här finner du några av de som levererar bra live stream och bästa odds på betting online under VM i Ishockey

Städer – Här spelas Ishockey VM 2021

Gällande Ishockey-VM 2021 spelas denna turnering i Lettland & Vitryssland. Ja, du får två värdnationer till spänningen av ett hett VM. De olika matcherna har fördelats på två olika städer. Det är Riga och Minsk som levererar het spänning och fantastisk underhållning under VM i Ishockey för herrar 2021. Dam VM i Ishockey 2021 går i Kanada. Här sker detta i de två städerna Halifax och Truro.

OBS! Måndagen den 18:e januari meddelade Internationella Ishockeyförbundet, IIHF, att Ishockey VM Herrar 2021 flyttas. Gruppspelet kommer fortfarande spelas i Lettland, medan slutspelet flyttas från Minsk, Belarus. Ny plats för slutspel Ishockey VM herrar 2021, meddelas så fort vi vet.

Biljetter

När det gäller Ishockey VM eller Fotbolls-VM är det aldrig något problem att finna biljetter till matcherna. Här finns det massor av outlets för detta online, vilket alltid är den bästa platsen för köp av biljetter till alla evenemang.

Vill du åka på en hockeyresa under Ishockey VM 2021? Kanske vill du bara vill ha biljetter till matcherna? Här hittar du allt online.