Om

VM-Guide.se LogoVM-Guide.se är en portal för alla fotbollsintresserade. Vi skriver om fotbolls-VM och tanken är att skapa en sajt som kommer att finnas i flera decennier framåt. Vi startar naturligtvis med det kommande VM som äger rum 2018 i Ryssland.

I början lägger vi fokus på VM-kvalet, värdlandet Ryssland och allt som har med det kommande världsmästerskapet i fotboll att göra inklusive turneringsregler och biljettförsäljning. Tanken är att utveckla vår sajt till Sveriges bästa VM-portal med mer fokus på odds, lag och fotbollsspelare.

Vi nöjer oss inte om att skriva bara om VM i Ryssland utan kommer att presentera all tillgänglig information om efterföljande fotbollsmästerskaper. Om allt sker enligt plan, kommer VM-2022 arrangeras av Qatar i november-december 2022. FIFA har beslutat att flytta fram valet av värdnationen för VM-2026, men vi kommer såklart att följa utvecklingen och skriva om VM-2026 så fort vi vet något.

Vi kommer att följa VM-odds så att ni som gillar betting och vill ha koll på favoriter är välinformerade. Det gäller så väl odds på VM-vinnaren som bäste måskytt.

Både för de europeiska och för de amerikanska landslagen väntar det ett fantastiskt fotbollsår med EM, Copa America och OS. Förutom uppdateringarna gällande alla VM-kvalmatcher kommer vi även så klart att skriva om alla viktiga fotbollsturneringar på landslagsnivå.

Vårt mål med sajten vm-guide.se är att leverera all nödvändig information för dig som vill ha stenkoll på landslagsfotboll. Vissa turneringar som African Cup of Nations och AFC Cup kommer vi dock att skriva något mindre om för det är få av oss i Sverige som följer asiatisk och afrikansk fotboll.

Vi har även lagt en del tid på att summera upp allt det viktigaste som har hänt i fotbolls-VM sedan det allra första mästerskapet spelades i Uruguay 1930. Syftet med att skriva om fotbollshistoria är inte att ge dig den djupaste inblicken, utan att berätta om alla VM så koncist, men innehållsrikt som det bara går.

Vill du resa till Ryssland sommaren 2018 för att se världens bästa fotbollslag, har vi en del tips och råd att ge. Vi bjuder på information om ryska städer, arenor, fotbollsresor till Ryssland och mycket annat av vikt för en fotbollsresenär.

Vill du bidra med artiklar om fotbolls-VM, betting, odds och Ryssland eller har frågor är du välkommen att maila oss på [email protected].

Varmt välkommen till vår VM-guide!

VM-teamet