Handbolls VM Herrar – Herrhandboll

Handbolls VM Herrar och även för damer går vartannat år. Detta är ett av de mästerskap där herrar och damer spelar om titeln under samma år. På herrsidan har Handbolls VM spelats sedan 1938, då det för första gången spelades i Tyskland. Inom handboll finns det många professionella serier och sporten är utbredd över nästan hela världen. De bästa lagen i världen är från Europa och Sverige och det svenska herrlandslaget i handboll är faktiskt ett av de bästa i världen. Nästa gång är det dags för Handbolls VM i Egypten 2021.

Här får du reda på allt om Handbolls VM Herrar 2021. Vi ger dig uppdateringar gällande Sveriges trupp och de andra landslagens spelare, samt att du får ett komplett spelschema och alla resultat i vår VM guide. För alla de som gillar att se handboll på TV eller vara på plats, samt också för dig som vill hitta en bra bookmaker med svensk spellicens för betting online och höga odds.

sverige firar handbolls vm herrar i egypten

Innehåll

Sverige – Herrhandboll och Handbolls-VM Herrar

Inom sporten handboll och i synnerhet herrhandboll, har det tidigare gått bra till mycket bra för Sverige och det svenska landslaget. Vi har också under åren haft en rad olika spelare som proffs ute på det internationella fältet. Det sista decenniet har det dock inte varit några medaljer i Handbolls VM för det svenska herrlandslaget. Det Svenska Handbollsförbundet grundades redan innan VM i Handboll spelades. Detta var 1931. Inom svensk handboll har det under ett flertal år varit ett generationsskifte, vilket idag börjar ta form igen och stärka den svenska handbollen. Här tror vi att det kan gå riktigt bra för det svenska herrlandslaget under Handbolls-VM 2021 i Egypten.

Spelschema

Handbolls VM Herrar kommer att spelas mellan den 13:e  till den 31:a januari. Efter att kval har spelats fastställs det vilka lag som har gått vidare, för att sedan lotta in dessa i ett slutspel. När detta är klart spelar lagen som tar sig vidare i slutspel, kvartsfinaler och semifinaler den stora finalen för att kora en vinnare av Handbolls VM.

Här hittar du allt rörande spelschema och det spelprogram som finns inför Handbolls VM 2021 och när de sändas på TV, i vilka kanaler samt var du finner live stream av alla matcher.

Handbolls VM på TV – TV-tider

Inför Handbolls VM Herrar är det NENT Group som har köpt upp rättigheterna till detta mästerskap. Det betyder att de TV kanaler som sänder matcherna ingår i nätverket Viasat. Med andra ord kommer du att kunna se Handbolls VM 2021 på TV3, TV6, TV10. TV rider för alla matcher finner du här så du inte missar några av Sveriges heta matcher.

Handbolls VM Herrar – Live Stream

Naturligtvis kommer du som har tillgång till Viaplay också att kunna se alla matcher via live stream i din dator eller mobil. Det finns också andra sätt att streama de handbollsmatcher du vill se under VM. Här finns det exempelvis en rad olika spelbolag som erbjuder både live stream samt betting online på Handbolls VM Herrar i Egypten 2021. Med andra ord är det du som bestämmer graden av spänning och underhållning som just du vill uppleva.

Trupper

Som vi redan talat om ser det ut som Sveriges trupp är relativt stark inför Handbolls VM Herrar 2021. I vilket fall kan den mäta sig med många andra trupper och deltagande nationer. På denna sida finner du allt om Sveriges trupp och det svenska herrlandslaget i handboll. Du finner också de andra nationernas trupper och vilka spelare som de ställer upp med.

Resultat och Tabell – Handbolls VM Herrar 2021

För att du ska få ut det mesta av Handbolls VM i Egypten 2021 och vad det svenska landslaget i handboll presterar, behöver du ha alla resultat under Handbolls VM. Detta serverar vi i en rykande het och uppdaterad tabell, där du finner alla de viktiga resultaten samt vilka lag som kommer att ta sig vidare i striden om de ärofyllda medaljerna.

Kval

Det viktigaste i en stor turnering som ett världsmästerskap, är att ta sig vidare till slutspel från det kval som alltid måste göras. Utan att klara det kommer man liksom inte riktigt hela vägen till VM. När det gäller Handbolls VM Herrar, tar sig nästan alltid det svenska herrlandslaget i handboll vidare.

Här finner du allt om kvalet till Handbolls VM i Egypten 2021.

Slutspel

Efter att ha klarat kval till Handbolls VM är det slutspelet som väntar. Här brukar det många gånger vara en tid emellan kval och slutspel så lagen får återhämta sig upp till sin fulla kraft. Det är under slutspelet i Handbolls VM som det gäller. Här handlar det om den riktiga kampen där agnarna ska sållas från vetet.

Här tar du reda på hur mycket vete det finns i det svenska landslaget under Handbolls VM Herrar 2021.

Vem vinner Handbolls VM Herrar 2021 – Odds

Ja, Handbolls VM Herrar 2019 vanns av Danmark. En nation som på sista tiden har haft ett mycket starkt landslag och en tillväxt av sporten i form av många toppspelare. Här är det också de som är favoriter inför Handbolls VM Herrar 2021. Dock finns alltid Spanien och Frankrike med och kämpar om det heta guldet.

Hitta bra odds på Handbolls VM i Egypten 2021. Kolla vad du som spelar på en svensk segar kan kamma hem vid vinst.

Städer – Här spelas HandbollsVM 2021

Handbolls-VM för herrar 2021 i Egypten spelas på fyra olika platser, där sedan den stora arenan i Kairo får ta hand om finalen. De olika städer som Handbolls-VM Herrar spelas i är: Kairo, New Capital, Alexandria och Giza. Klicka här för att få mera information om detta.

Biljetter

För att finna resor och biljetter till Handbolls VM i Egypten 2021, är det internationella biljettförsäljare online som gäller. Här finns det också massor av resebolag som arrangerar VM-resor till mästerskapet i handboll i Egypten 2021.