Ishockey JVM

Det finns olika Ishockey-VM. Här är detta för damer och ett för herrar. Utöver det finns också JVM i Ishockey. Det handlar om de yngre spelarna som är på väg upp till den stora serien. Ja, här är det alltså Junior VM i Ishockey som det ska handla om. Om inofficiella turneringar ska räknas spelades JVM i Ishockey första gången 1974. De officiella turneringarna räknas dock från 1977. För alla som är intresserade av sporten Ishockey, kommer även ett Ishockey JVM att vara mycket spännande. Det är här du får se de kommande stora namnen inom internationella Ishockey.

Ishockey JVM spelas varje år och naturligtvis är Sverige med i leken precis som i det stora Ishockey-VM. Här får du all information om Ishockey JVM, Sveriges trupp och andra landslag, ett uppdaterat spelschema samt alla resultat från kval till slutspel. Vi ser till att du får allt du behöver för att kunna njuta fullt ut av Ishockey JVM via live stream, TV kanaler eller direkt på plats där det händer. Vill du sedan spela betting online p vem som vinner JVM i Ishockey, så finner du också de bästa spelbolagen med högsta odds här i vår stora VM Guide.

dags för ishockey jvm 2021

Innehåll

Sverige – Ishockey och JVM i Ishockey

Svensk ishockey är suverän, så även när det gäller Ishockey JVM. Här har det svenska landslaget roffat åt sig 2 guldmedaljer och totalt 11 silver samt 6 brons. Även om guldskörden inte är lika bra som i det stora Ishockey-VM, syns det tydligt att vi ofta är med i stridens hetta under ett Ishockey JVM. Sista gången blev det en bronsmedalj i Ishockey JVM 2020. Det är också under ett JVM i Ishockey som vi kan se vilka som kommer att flytta upp och bli morgondagens storspelare i den svenska Elitserien eller som proffs i NHL. Nu är det dags för Ishockey JVM 2021

Här finner du all information om Sverige i JVM i Ishockey och vad som händer just nu, läser du alltid om i vår blogg.

Spelschema

Under JVM i Ishockey händer det mycket och du vill veta när det sker, vad som händer och vem som levererar underhållningen. Det handlar om live stream, TV kanaler och ett spelprogram där du finner vilka TV tider som gäller.

På denna sida finner du alla de heta matcherna under JVM i Ishockey, när dessa går och vart du kan se dem. För att göra det går du till vårt kompletta spelprogram, där du får reda på allt som händer och när det händer under Ishockey JVM.

JVM i Ishockey på TV – TV tider

För Ishockey JVM 2021 är det både SVT och NENT Group som har rättigheterna till denna sportfest. Med andra ord kommer du kunna se ishockeymatcher från JVM i allt från SVT1, SVT2 samt Tv3 och TV6.

Vi ger dig alla de heta matcherna under Ishockey JVM och vilka TV kanaler som gäller se samt TV tider då de spelas. För TV tider under JVM i Ishockey följer du denna länk.

Ishockey JVM – Live Stream

Det är som vanligt många som vill se Ishockey JVM i mobiler eller streama matcherna till en bärbar dator. För dig som vill göra det finns det många möjligheter. Det första är via SVT Play eller Viaplay. Om du inte har detta, vilket de flesta har, kan det finnas andra anledningar att välja annan leverantör av live stream under Ishockey JVM. Detta är då ett av de svenska spelbolag som erbjuder dig att streama matcher i hög kvalitet under JVM. När du utnyttjar live stream av Ishockey JVM hos ett spelbolag, får du också möjligheter att hitta bra odds på alla matcher via betting online på JVM i Ishockey 2021.

Trupper

Under ett JVM i Ishockey är Sveriges trupp alltid komplett med kompetenta spelare och mycket stark. Här är den svenska truppen ofta med i striden om medaljerna, och kan faktiskt ta sig så långt som till finalen. Ja, kanske till och med vinna ett tredje Ishockey JVM 2021.

Naturligtvis ställer andra deltagande nationer också upp med starka trupper. Här finner du information om vilka lag som har anmälts till JVM i Ishockey 2021 i Kanada.

Resultat och Tabell – Ishockey JVM 2021

För alla som vill ha de senaste resultaten under JVM i Ishockey, levererar vi detta i en snygg och tydlig tabell. Här hittar du alla matchresultat och vilka lag som fortfarande är med och strider om medaljerna i Ishockey JVM.

Kval

Alla Ishockey VM börjar med ett kval, där massor av nationer ska tävla om de åtråvärda platserna till det som kallas för det riktiga JVM i Ishockey. Alla kan helt enkelt inte komma med, och ett kval med alla tillhörande matcher inför ett VM kan vara mycket spännande. Här hittar du alla resultat från Ishockey JVM kval och vilka lag som tog sig vidare till slutspelet.

Slutspel

När det är dags för slutspel, går stridens hetta upp några grader. Nu vet alla som är med att det finns en teoretisk chans att bli en av de bästa för året. Vi ser till att lista alla lagen som går till slutspel i Ishockey JVM 2021 och sedan uppdaterar vi detta med alla färska resultat. Detta så du kan finna den information du söker och få den bästa tänkbara känslan av ett Ishockey VM.

Vem vinner JVM i Ishockey 2021 – Odds

För att ta reda på vem som vinner ett Ishockey JVM krävs det forskning och kunskap om lag samt spelare. Allt annat kan du enkelt finns hos de bästa svenska spelbolagen som erbjuder betting online på Ishockey JVM. Här finner du bra odds och kan se vilka som är favoriter att kamma hem segern.

Vi listar de bästa spelbolagen med bra odds inför Ishockey JVM 2021.

Städer – Här spelas JVM i Ishockey 2021

2021 går JVM i Ishockey i Kanada. Detta med anledning av att de är regerande guldmedaljörer och tog hem segern i JVM i Ishockey 2020. Med andra ord kommer de som vinner ett Ishockey-VM att få arrangera detta året efter.

De städer som Ishockey JVM spelas i är: Edmonton

Biljetter

Kanske vill du köpa biljetter till JVM i Ishockey eller vill kombinera detta med en komplett hockeyresa. Då finner du alltid bra priser och säker leverans online. Klicka här för att få reda på vilka som säljer biljetter till Ishockey JVM i Kanada 2021.