Skidskytte VM – VM i Skidskytte

Skidskytte är en av de världscuper som skiljer sig lite från mängden. Detta inte bara för att det handlar om både skidåkning och skytte, utan för att resultaten delas upp i deltävlingar och totala världscupens segrare. VM i Skidskytte finns både för herrar och damer och dessa mästerskap spelas varje år för att kora en ny segrare. Här finns det många nationer som är med i striden, då det inte bara handlar om skidåkning utan det måste finnas en bra skytt på skidorna också. På herrsidan i Skidskytte VM har Sverige bara vunnit en gång, medan Sverige vunnit Dam-VM i Skidskytte hela nio gånger. Dominanta nationer i Skidskytte VM är Tyskland, Frankrike, Norge och Sverige.

För dig som vill veta allt om VM i Skidskytte och vilka TV kanaler som sänder detta, samt få ett fullt spelschema och resultat under VM i Skidskytte, är denna VM Guide det perfekta valet. Vill du sedan se Skidskytte VM via live stream och spela betting online pp vinnare i olika deltävlingar eller hela världscupen? Ja, då ger vi vägledning till de bästa spelbolagen med höga odds och ett komplett spelprogram.

Innehåll

Sverige – Skidskytte och VM i Skidskytte

Som vi redan förklarat i inledningen av vår information om Skidskytte VM, är det bättre ställt bland damerna än herrarna i denna sport. Ja, i alla fall sett till den svenska sidan. Nu är det dock länge sedan en medalj togs på damsidan i skidskytte. Den sista togs av Helena Ekholm i Skidskytte VM 2010/2011. För herrarna är det dock ännu längre, då den enda medalj som tagits i den totala världscupen i Skidskytte var en guldmedalj. Denna togs av Mikael Löfgren 1992/1993.

Här betyder dock inte detta att Sverige är helt utanför ett Skidskytte VM. Detta läser du mera om i vår blogg.

Spelschema

Ett spelprogram för VM i Skidskytte och den totala världscupen för denna sport, brukar hålla på under en hel säsong. Detta är mycket tillfredsställande och underhållande för alla som gillar denna sport. Vi ser alltid till att vara p topp av vad som händer och när det händer. Här finner du alltid ett komplett spelschema över alla de lopp som har blivit officiellt inlagda i ett VM i Skidskytte.

Skidskytte VM på TV – TV tider

Det är alltid olika TV kanaler och TV tider som du måste hålla reda på när ett VM i Skidskytte sätter igång. När det gäller skidåkning och skidskytte är det nästan alltid SVT som har rättigheterna till att sända tävlingarna i sina TV kanaler. Så är det också under Skidskytte VM 2020/2021. Här är det SVT1 och SVT2 som delar på denna sportfest.

För ett komplett program gällande de olika loppen och vilka tävlingar som finns samt TV tider klickar du här.

VM i Skidskytte – Live Stream

Du som vill se VM i Skidskytte på det moderna sättet i din mobil eller surfplatta, kan göra detta via live stream i SVT Play under hela Skidskytte VM. Är det så att du söker extra spänning och lite mera krydda på sporten med ett oddsspel på vinnaren i ett lopp via betting online?

Här finner du de bästa svenska spelbolagen för betting på VM i skidåkning. De ger också möjligheter att streama loppen via live stream av VM i Skidskytte direkt till din mobil.

Trupper

Sveriges trupp inte är den starkaste i Skidskytte VM för dagen. Dock finns det fortfarande chanser att vinna vissa deltävlingar eller placera sig i toppen av dessa. Här får du läsa information om Sveriges trupp till Skidskytte VM. Vi ger också information om andra stora nationer som deltar med trupper till världscupen i skidskytte.

Resultat och Tabell – VM i Skidskytte 2020/2021

Under ett så långt VM som skidskytte faktiskt är, händer det mycket. Då måste det finnas uppdaterade resultat och vilka som vunnit i de senaste samt alla andra lopp som ingår. På denna sida ser vi till att leverera alla resultat under Skidskytte VM. Som vår läsare finner du det i en snygg och tydlig tabell.

Klicka här för att komma till vår tabell med resultaten av pågående VM i Skidskytte.

Vem vinner Skidskytte VM 2020/2021 – Odds

Vem som vinner VM i Skidskytte 2020/2021 är mycket svårt att säga. Detta gör dock allt mycket roligare och mera spännande när du spelar på odds.  Då gäller det att pricka in vinnaren med betting online på Skidskytte VM.

Här handlar det om att finna bästa odds, samtidigt som du vill ha en pålitlig spelplats där du finner historisk information. Vi listar alla de bästa spelbolagen som erbjuder bra odds på Skidskytte VM och live stream på loppen.

Städer – Här spelas VM i Skidskytte 2020/2021

Världscupen i Skidskytte går i många olika städer och länder. Här finns det massor med olika deltävlingar. Denna sida är ör dig som vill ha mera information om vilka de olika tävlingarna är. Det samt vilka länder och städer som VM i Skidskytte går i. Vi ger också en komplett lista med lite kort information om varje deltävling.

Biljetter

Att köpa biljetter till varje tävling i Skidskytte VM är nästan omöjligt. Här handlar det om en så lång period som tävlingarna går under, samt att det också utspelar sig i många olika länder.

För dig som vill finna bra outlets för Skidskytte VM biljetter, finns det dock ett flertal olika sidor som säljer dessa. Det finns också några olika resebyråer som arrangerar resor tillsammans med biljetter till de olika deltävlingarna. Klicka här för mera information on biljetter till Skidskytte VM.